MEET THE V-FAMILY

Rik De Lannoy

Rik De Lannoy

Chief in command

Als manager van de zaak zorgt Rik voor de aansturing van de vaste V-Crew en het monitoren van de kwaliteit en customer service. Hij optimaliseert de algemene werking en maakt van V-Formation een geoliede machine.

rik@v-formation.be
0494 27 48 11

Benedikt De Vreese

Benedikt De Vreese

Chief Idea Smuggler

Vanuit zijn creatieve mindset de man van de nieuwe ontwikkelingen binnen V-Formation, de idea's man! Als avonturier de wereld afreizend op zoek naar innovaties en partnerships. Specifiek gericht op research & development.

benedikt@v-formation.be

Gilles van der Kreeft

Gilles van der Kreeft

Teambuilding Expert

Specialist inzake teambuildings die met meer dan 200 projecten per jaar steeds zijn organisatorisch vernuft bewijst. Zijn missie? Jouw bedrijfscultuur versterken door in te zetten op communicatie, samenwerking en creativiteit.

gilles@v-formation.be
0486 24 39 47

Jasper Braeckman

Jasper Braeckman

Inflatable Expert

Vanuit zijn jarenlange ervaring binnen V-Formation mag Jasper gerust een Inflatable Expert worden genoemd. Ons aanbod kent hij als zijn broekzak en hij is steeds op zoek naar de nieuwste innovaties binnen de de wereld van inflatables.

jasper@v-formation.be
0488 47 27 88

Vince Smits

Vince Smits

Brand Doctor

Vince helpt V-Formation naar the next level op het vlak van marketing. Vanuit zijn opleiding in sales & marketing is hij erg begaan met alles rond content marketing, advertising, sociale media, ROI,... Zijn ambitie werkt aanstekelijk!

vince@v-formation.be
0473 30 35 47

Yorick Nachtergaele

Yorick Nachtergaele

Captain Sport

Als sportdagverantwoordelijke zorgt Yorick steeds voor een onvergetelijke dag voor jouw leerlingen. Combineert dankzij zijn organisatorisch talent sportieve activiteiten perfect met opblaasbare attracties en creatieve thema's!

yorick@v-formation.be
0472 97 76 90

Albrecht Cherlet

Albrecht Cherlet

Teambuilding Fun Fixer

De rechterhand van onze teambuilding expert Gilles. Met zijn jarenlange ervaring in de eventsector organiseert hij jouw teambuilding van A-Z. Na een coole werkervaring in Australië kwam hij speciaal terug naar België om bij V-Formation te werken. Je zou voor minder!

albrecht@v-formation.be
0485 84 19 02

Jonas Parmentier

Jonas Parmentier

Inflatable Fun Fixer

Jonas is de rechterhand van 'Professor Fun'. Hij zorgt dat alle inflatable projects in goede banen worden geleid. Van de langste hindernisbaan tot de kleinste attractie, hij kent ze vanbinnen en vanbuiten. Tevreden klanten zijn zijn topprioriteit.

jonasparmentier@v-formation.be
0475 77 60 75

Bert Vlaeminck

Bert Vlaeminck

Operations Sport Events

Met meer dan 6 jaar ervaring binnen V-Formation is Bert ons rechtstreeks aanspreekpunt voor klanten op locatie. Hij regelt alle praktische zaken on-site en zorgt steeds voor een vlotte levering, opbouw & afbraak en opvolging van het event.

bert@v-formation.be
0488 70 45 88

Dimitri Talloen

Dimitri Talloen

Project Hero

Onze project heroes leiden onze projecten in goede banen.

dimi@v-formation.be
0477 39 43 42

GEZOCHT

GEZOCHT

Ben jij onze nieuwste Fun Provider?

Word je helemaal warm van teambuildings, opblaasbare attracties & sport events? Misschien ben jij wel onze nieuwste Fun Provider! Check de vacatures op onze jobpagina of stuur eens je cv en motivatiebrief naar onderstaand e-mailadres.

crew@v-formation.be

“Surround yourself with people who bring out the best in you.”